Kuluton ja koroton laina uusille asiakkaille

Osalle lainapalveluista koroton laina on tapa rohkaista uusia asiakkaita kokeilemaan palvelua. Näissä palveluissa ensimmäinen otettu laina on koroton ja kuluton, jolloin uusi asiakas voi ilman riskiä kokeilla uutta lainapalvelua ja tutustua sen toimintatapaan. Jos palvelu ei miellytä, voi lainan maksaa takaisin ilman mitään kuluja.

Koroton laina-aika on pääsääntöisesti 30 vuorokautta kaikissa palveluissa. Tarjoukseen oikeutetut lainasummat riippuvat palvelusta. Yleensä koroton laina on noin muutamia satasia, mutta esimerkiksi Ferratum myöntää uusille asiakkailleen jopa 4000 euron lainan täysin ilman kuluja.

Ikärajat vaihelevat palvelusta riippuen 18 vuodesta 22 vuoteen.

Alta löydät yritykset, joista sinun on tällä hetkellä mahdollista saada pikalainaa koroitta tai jopa kuluitta. Jos haluat lukea lisää aiheesta, suosittelemme tutustumaan Tuntitilin koroton laina -artikkeliin.

Ferratum

Ferratum

Ferratum – 2000 – 30000 euron kulutusluotto Etsitkö edullista kulutusluottovaihtoehtoa käyttöösi? Oletko kokeillut Ferratumin palvelua? Ennen Ferratum tarjosi vain pieniä lainoja, mutta nyt se on siirtynyt tarjoamaan 2000 – 30000 euron kulutusluottoa. Lainaa ei ole kiire maksaa takaisin, sillä laina-aika voi olla jopa 10 vuotta. Koska kyseessä on suurempi laina, tulee lainanhakijan olla vähintään 22-vuotias. …
Lue lisää »

Tällä hetkellä korottomia lainoja tarjotaan varsin niukasti. Tavallisiin, ei-korottomiin vaihtoehtoihin voi tutustua esimerkiksi Korkovartijan päivitetystä listasta.

Arvostele

Jätä tähtiarviosi Koroton laina -artikkelista alle.

Ferratum 3,9/5 (14 ääntä)