Kuluton ja koroton laina

Osalle lainapalveluista koroton laina on tapa rohkaista uusia asiakkaita kokeilemaan palvelua. Myös vanhoille asiakkaille halutaan aika ajoin tarjota etuja ja koroton laina on hyvä sellainen. Palveluissa, joissa on tarjolla koroton ja kuluton laina, uusi asiakas voi ilman riskiä kokeilla lainapalvelua ja tutustua sen toimintatapaan. Jos palvelu ei miellytä, voi lainan maksaa takaisin ilman mitään kuluja.

Koroton laina-aika on pääsääntöisesti 1 – 2 kuukautta. Tarjoukseen oikeutetut lainasummat riippuvat hakijan tuloista. Yleensä koroton laina on muutamia tuhansia, mutta tällä hetkellä saatavilla on jopa 8000 euron laina täysin ilman kuluja.

Korottomia lainoja tarjotaan tällä hetkellä 20 vuotta täyttäneille, työssä käyville henkilöille.

Alta löydät tarkemmat tiedot palvelusta, josta sinun on tällä hetkellä mahdollista saada pikalainaa koroitta ja kuluitta. Jos haluat lukea lisää aiheesta ja vaihtoehdoista, suosittelemme tutustumaan Tuntitilin koroton laina -artikkeliin.

 

SweepBank

SweepBank on uudenlainen pankki, joka tarjoaa lainaa virtuaalisen luottokortin muodossa. SweepBankin kautta hakijan on mahdollista saada jopa 8000 euron koroton ja kuluton laina käyttöönsä.

Laina on koroton jopa 60 vuorokautta, eli ensimmäiseen eräpäivään asti. Ensimmäinen eräpäivä on ostosta seuraavan kuun lopussa. Jos siis teet ostoksen tässä kuussa, sinun tulee maksaa se viimeistään ensi kuun lopussa, jotta korkoa ja kuluja ei tule.

Jos kuluton ja koroton jakso ylitetään, jäljelle olevalle saldolle tulee 19,90 % korko. Huomioitavaa myös on, että kuluton lainatarjous koskee ainoastaan ostoja; jos nostat käteistä luottokorttitililtä, korotonta jaksoa ei ole. Käteisnostoista veloitetaan 2 % nostopalkkio.

Kenelle SweepBank myöntää luoton?

  • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias
  • Hakijan tulee olla työskennellyt vähintään 4 edellistä kuukautta
  • Hakijalla tulee olla vähintään 1600 €/kk bruttotulot
  • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Hae lainaa »

 

Korottomien lainojen historiaa

Ennen vuoden 2019 lakiuudistusta korottomia lainoja oli tarjolla monellakin lainantarjoajalla. Korottomilla lainoilla houkuteltiin uusia asiakkaita testaamaan lainapalvelua ja tarjouksina ne olivat suosittuja.

Lakimuutoksen jälkeen lainantarjoajien ei enää ollut kannattavaa tarjota lainaa ilman korkoa, jolloin tarjousten määrä väheni huomattavasti.

Aika ajoin kuitenkin tänäkin päivänä laina on mahdollista saada ilman korkoa.

Arvostele

Jätä tähtiarviosi Kuluton ja koroton laina -artikkelista alle.

Kuluton ja koroton laina 3,6/5 (36 ääntä)