Kuluton ja koroton laina uusille asiakkaille

Osalle lainapalveluista koroton laina on tapa rohkaista uusia asiakkaita kokeilemaan palvelua. Näissä palveluissa ensimmäinen otettu laina on koroton ja kuluton, jolloin uusi asiakas voi ilman riskiä kokeilla uutta lainapalvelua ja tutustua sen toimintatapaan. Jos palvelu ei miellytä, voi lainan maksaa takaisin ilman mitään kuluja.

Koroton laina-aika on pääsääntöisesti 30 vuorokautta kaikissa palveluissa. Tarjoukseen oikeutetut lainasummat riippuvat palvelusta. Yleensä koroton laina on noin muutamia satasia, mutta esimerkiksi Ferratum myöntää uusille asiakkailleen jopa 4000 euron lainan täysin ilman kuluja.

Ikärajat vaihelevat palvelusta riippuen 18 vuodesta 22 vuoteen.

Alta löydät yritykset, joista sinun on tällä hetkellä mahdollista saada pikalainaa koroitta tai jopa kuluitta. Jos haluat lukea lisää aiheesta, suosittelemme tutustumaan Tuntitilin koroton laina -artikkeliin.

Ferratum

Ferratum

Ferratum – Nosta lainaa silloin kun sitä tarvitset Ferratum – Joustava kulutusluotto on edullinen ja hieman erilainen kulutusluotto. Ferratum Joustava tililuotto on käytössäsi ympäri vuorokauden, voit siis nostaa tarvitsemasi lainasumman juuri silloin kun sitä tarvitset, sen enempää kelloa tuijottamatta. Tililuoton käyttöraja on aina 4000 euroa ja siltä voi nostaa rahaa tililleen oman tarpeen mukaan. Tililuotosta …
Lue lisää »

Arvostele

Jätä tähtiarviosi Koroton laina -artikkelista alle.

Ferratum 4,1/5 (13 ääntä)