Kuluton ja koroton laina

Osalle lainapalveluista koroton laina on tapa rohkaista uusia asiakkaita kokeilemaan palvelua. Myös vanhoille asiakkaille halutaan aika ajoin tarjota etuja ja koroton laina on hyvä sellainen. Palveluissa, joissa on tarjolla koroton ja kuluton laina, uusi asiakas voi ilman riskiä kokeilla lainapalvelua ja tutustua sen toimintatapaan. Jos palvelu ei miellytä, voi lainan maksaa takaisin ilman mitään kuluja.

Koroton laina-aika on pääsääntöisesti 1 – 3 kuukautta, palvelusta riippuen. Tarjoukseen oikeutetut lainasummat riippuvat palvelusta. Yleensä koroton laina on noin muutamia satasia, mutta tällä hetkellä saatavilla on jopa 1000 euron laina täysin ilman kuluja.

Ikärajat vaihelevat palvelusta riippuen 18 vuodesta 22 vuoteen.

Alta löydät tarkemmat tiedot palvelusta, josta sinun on tällä hetkellä mahdollista saada pikalainaa koroitta tai jopa kuluitta. Jos haluat lukea lisää aiheesta, suosittelemme tutustumaan Tuntitilin koroton laina -artikkeliin.

 

Monefit

Monefit on osa kansainvälistä Creditstar Groupia. Monefitin kautta on mahdollista saada 100 – 1000 euron koroton laina. Tarjous on voimassa sekä uusille että vanhoille asiakkaille.

Korottoman lainatuotteen nimi on Monefit SPLIT. Laina maksetaan takaisin kolmessa samansuuruisessa erässä, eli maksuaikaa on tarjolla 3 kuukautta. Jos haet esimerkiksi 900 euron Monefit SPLIT -lainan, maksat takaisin 3 x 300 euroa.

Tarjouksen voi hyödyntää kerran vuodessa.

Kun koroton laina on käytetty, voi Monefitin palvelua edelleen käyttää luottotilinä. Nimellinen vuosikorko siinä on 20 % ja tilinhoitopalkkio 0,01 % päivässä. Hinnoittelultaan se vastaa kilpailijoiden vastaavia tuotteita ja on nykyisen pikavippilain mukainen.

Monefit palvelee kaikkia 18 vuotta täyttäneitä suomalaisia, joilla on luottotiedot kunnossa.

Hae lainaa »

 

Korottomien lainojen historiaa

Ennen vuoden 2019 lakiuudistusta korottomia lainoja oli tarjolla monellakin lainantarjoajalla. Korottomilla lainoilla houkuteltiin uusia asiakkaita testaamaan lainapalvelua ja tarjouksina ne olivat suosittuja.

Lakimuutoksen jälkeen lainantarjoajien ei enää ollut kannattavaa tarjota lainaa ilman korkoa, jolloin tarjousten määrä väheni huomattavasti.

Aika ajoin kuitenkin tänäkin päivänä laina on mahdollista saada ilman korkoa.

Arvostele

Jätä tähtiarviosi Kuluton ja koroton laina -artikkelista alle.

Kuluton ja koroton laina 3,9/5 (15 ääntä)