Mistä lainaa 18-vuotiaalle?

Tällä hetkellä monikaan pikalainaa tarjoavista yrityksistä ei lainaa 18-vuotiaalle. Tällä sivulla on listattuna kaikki palvelut, joista 18-vuotias voi saada lainaa. Myös 18-vuotialle on olemassa hyviä lainatarjouksia.

Miksi 18-vuotiaan on vaikea saada lainaa?

Lainapalvelut tarjoavat vakuudettomia lainoja ja näissä on kovemmat riskit kuin esimerkiksi vakuudellisissa pankkilainoissa. 18-vuotiaiden maksukyky ei kovinkaan usein ole vielä vakaalla pohjalla, jotta lainan kustannuksista selviäisi ongelmitta. Tästä syystä vain harva palveluista tarjoaa tuotteitaan 18-vuotiaille. Ennen lainan hakemista varmista siis, että pystyt varmasti maksamaan lainan takaisin. Jos epäilet yhtään maksukykyäsi, suosittelemme harkitsemaan muita vaihtoehtoja. Tällöin et joudu tulevaisuudessa maksuvaikeuksiin.

Kuinka paljon lainaa 18-vuotias voi saada?

Tällä hetkellä suurin summa, jonka 18-vuotias voi saada lainaa on 3000 euroa. Jotta näin suuren lainan voisi saada, tulee lainanhakijalla olla hyvät ja vakituiset tulot. Suosittelemme hakemaan aluksi pienempää lainaa, eli hae vain summa jonka tarvitset. Pienemmillä lainasummilla on myös vähemmän vaatimuksia lainanhakijalta.

Lainasto

Lainasto

Lainasto – Lainaa jopa 100 – 3000 euroa Lainaston palvelusta voit hakea lainaa jopa 3000 euroa ja voit valita sinulle sopivimman lainan kahden lainatuotteen joukosta. Nämä lainatuotteet ovat joustoluotto ja pikalaina. Kaikki lainatuotteet soveltuvat hetkittäiseen rahan tarpeeseen. Tiedot lyhyesti Laina maksetaan tilillesi 5 vuorokaudessa. Hae pikalainaä 300 – 600 euroa. Lainan saat käyttää miten haluat. …
Lue lisää »

SaldoLimiitti

SaldoLimiitti

Mikä on SaldoLimiitti? SaldoLimiitti on yksi Saldo Financen tarjoamista palveluista. SaldoLimiitti on lainapalvelu netissä, josta voi hakea jopa 2000 euron luottorajalla varustetun luottotilin. Luottotilin hinnoittelu on selkeää ja siinä ei ole mitään piiloteltuja kuluja, kulut kertyvät ainoastaan käytetystä luotosta, jos et nosta luottoa käyttöösi et myöskään maksa siitä mitään kuluja. Luottotililtä voit nostaa lainaa heti …
Lue lisää »

Arvostele

Jätä tähtiarviosi Lainaa 18-vuotiaalle -artikkelista alle.

SaldoLimiitti 2,9/5 (28 ääntä)